Skip to main content

Jordi Buyse

Als zaakvoerder van TOBEFIT beschik ik over meer dan 10 jaar ervaring in personal training. De laatste jaren ben ik nog actief als personal trainer aan huis in Vlaams-Brabant, alsook op onze vaste locatie’s in Lennik en Sint-Martens-Latem. In overleg met het hele team en samen met onze partners zoeken we naar een gepast traject voor iedereen.

Diploma’s

Master (Licentiaat) LO
Diploma sportfunctionaris
Tennis initiator
B trainer ski
Badminton initiator
Conditie trainer
Trainer groepslessen BBB & spinning

Mijn Ervaring

In Brussel werkte ik gedurende 2 jaar bij Buurtsport Brussel waar sport aangeboden werd aan de minder begoede sociale wijken in Brussel. Als zelfstandige in bijberoep ben ik ook actief geweest als personal trainer bij Oxygen Fitness en was ik eveneens gedurende 1 jaar coördinator van de tennisschool SDI. één van de grootste tennisclubs in België. Ik ben steeds in de sport blijven werken. onder andere bij United Brands.

Ik ben nu reeds 10 jaar actief als personal trainer en organiseer eveneens teambuildings voor bedrijven. Mijn passie voor sport wil ik nog steeds met iedereen delen. Ongeacht uw sportniveau of uw leeftijd, mijn personal trainingen zijn haalbaar voor iedereen.

Partners

Samenwerking met sportdokter, kinesist, osteopaat, en diëtist