Skip to main content

Training aan huis

Met onze training aan huis zijn we sinds vele jaren gekend en actief over heel Vlaanderen. Het hele team van TOBEFIT staat elke dag klaar om het beste van zichzelf te geven. Twijfel niet om ons te contacteren en samen zorgen we voor het gepaste traject om uw doelen te bereiken.

Contacteer ons!

Revalidatie

Na een ongeval, blessure heeft men ook een lange tijd van revalidatie. Oefeningen bij de kinesist zijn daarbij noodzakelijk. In samenwerking met osteopaten en kinesitherapeuten zijn extra oefeningen met je personal trainer die zorgen voor een snellere en duurzame revalidatie eveneens een sterke aanrader.

TOBEFIT Formule

Deze formule is een intensief op maat gemaakt programma waarbij we in 8 weken tijd een zo goed mogelijk resultaat trachten te halen. Verbetering van de fysieke conditie, vermindering van het vetpercentage en verhoging van de spiermassa zijn hierbij de hoofddoelen.
In dit TOBEFIT programma zal je 3 tot 4 keer per week trainen onderbegeleiding van uw personal trainer. Interesse? Contacteer ons snel voor meer informatie.

Personal Training op maat

Persoonlijke begeleiding met een ervaren coach in heel Vlaanderen. Met TOBEFIT beschikken we over jarenlange ervaring en geschikte kennis om uw doelen te bereiken. Onze trainers staan klaar om u te helpen. Bij TOBEFIT werken we steeds in reeksen van 10 trainingen 1 of 2 keer per week.

Fitheidsrapport

Meting van Lengte, gewicht, omtrek, BMI, lichaamsvet, spiermassa, evaluatie en ontwikkeling van een individueel programma

Afslanken

Gewicht verliezen en vet verbranden is niet altijd even gemakkelijk. Overtollig gewicht gaat vaak samen met chronische vermoeidheid. Neem initiatief en verlies deze kilo’s.

Voedingsadvies

Buiten sport is ook een gezonde levenstijl en gezonde eetgewoonten zeer belangrijk. Uw personal trainer helpt je om een gezond , evenwichtig en vooral ook lekker menu samen te stellen voor een goed en langdurig resultaat. In samenwerking met dietiste Joëlle Vekens

Voorbereiding op seizoen / wedstrijd

Sta je voor het begin van het seizoen of heb je een belangrijke wedstrijd die eraan komt. Het is niet altijd even gemakkelijk om je hiervoor optimaal klaar te stomen. Vermijd kwetsures en maak u klaar voor jouw grootste uitdagingen dankzij een individueel programma op maat.