Skip to main content

Om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren, rekenen wij op uw input! Laat gerust hieronder je mening achter!

– Het TOBEFIT-team

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

PERSONAL TRAINER
Average rating:  
 4 reviews
 by Jeroen

De samenwerking met Jordi en zijn team was top. Ons tennis team heeft de voorbereiding van de competitie doorlopen. Focus op vermijden van blessures en uithouding.
Iedereen die dit zoekt in een training kan terecht bij TBF.

 by Tina Scholiers

Na mijn geslaagde rugrevalidatie wou ik graag opnieuw sporten. Ik durfde daar echter niet alleen aan te beginnen. Me gewoon inschrijven in een fitnessclub leek me geen optie. Toen ik zag dat je een proefsessie personal coaching kon boeken bij To be Fit ben ik daar gretig op ingegaan. De kennismaking met Phaedra was heel fijn . Phaedra begreep mijn probleem en waar ik naar toe wou werken. Na die proefsessie stapte ik op een wolkje naar buiten en boekte ik meteen mijn volgende training. Na 5 weken blijf ik even enthousiast. De trainingen met Phaedra zijn perfect op mijn lichaam afgestemd, heel afwisselend en gewoon echt leuk. Daar komt bij dat ik mijn rug week na week sterker voel worden. Personal coaching is niet goedkoop maar voor mij is dit een investering in mijn toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat ik dankzij Phaedra op de goede weg ben om de komende jaren pijnvrij te kunnen blijven sporten. Dat is me heel veel waard.

 by Celine

Een gezonde geest in een gezonde lichaam.

Sinds 2011 ben ik consequent jaarlijks verdikt om uiteindelijk over de 100kg te geraken in 2021. Al jaren probeerde ik te vermageren : diëtisten, therapie, WeightWatchers en fitness center heb ik geprobeerd, maar niks lukte.
Tot dat het leven mij op de weg van Jordi Buyse bracht. We zijn van niks gestart. Ik had nergens geen kracht meer en mijn zelfvertrouwen in mijn lichaam stond op 0.
Maar dankzij een gepersonaliseerde programma ben ik terug fit geworden, mijn zelfvertrouwen is terug en nooit had ik gedacht dat ik zoveel ging verliezen( -27kg).
Il voel me weer goed in mijn lijf en mijn zelfvertrouwen is nooit zo hoog geweest.
Ik zal Jordi nooit genoeg kunnen bedanken.

 by Sacha

Recently, I decided I needed a personal coach, since I did not have the drive to work out and improve my condition myself.

Thanks to Jordi Buysse’s intensive training sessions and follow-up I am in much better shape than I expected to be (lost 10KG).

Would definitely recommend Jordi to anyone.