Skip to main content

Fitheidsrapport

Meting van Lengte, gewicht, omtrek, BMI, lichaamsvet, spiermassa, evaluatie en ontwikkeling van een individueel programma

Revalidatie

Na een ongeval, blessure heeft men ook een lange tijd van revalidatie. Oefeningen bij de kinesist zijn daarbij noodzakelijk. In samenwerking met osteopaten en kinesitherapeuten zijn extra oefeningen met je personal trainer die zorgen voor een snellere en duurzame revalidatie eveneens een sterke aanrader.

Voorbereiding op seizoen / wedstrijd

Sta je voor het begin van het seizoen of heb je een belangrijke wedstrijd die eraan komt. Het is niet altijd even gemakkelijk om je hiervoor optimaal klaar te stomen. Vermijd kwetsures en maak u klaar voor jouw grootste uitdagingen dankzij een individueel programma op maat.

Afslanken

Gewicht verliezen en vet verbranden is niet altijd even gemakkelijk. Overtollig gewicht gaat vaak samen met chronische vermoeidheid. Neem initiatief en verlies deze kilo’s.

Voedingsadvies

Buiten sport is ook een gezonde levenstijl en gezonde eetgewoonten zeer belangrijk. Uw personal trainer helpt je om een gezond , evenwichtig en vooral ook lekker menu samen te stellen voor een goed en langdurig resultaat. In samenwerking met dietiste Joëlle Vekens